Last minute Zwarte Zee

Last minute Zwarte Zee

Relaxen op de goudgele stranden combineren met culturele activiteiten doet u tijdens een last minute Zwarte Zee. In Bulgarije geniet u van de vele zonuren aan de lange kustlijnen van zo’n 380 kilometer. De Zwarte Zee is een binnenzee waar onder andere Turkije en Bulgarije aan grenzen. De Bulgaarse Riviera vindt u langs deze kustlijn met de goudgele brede stranden. Voor een prachtig bergachtig en groen landschap bent u aan de Zwarte Zee ook op de juiste plek. Na een dagje natuur gaat u op zoek naar een gezellig restaurantje met lokale gerechten en sluit hier uw dag af. Nog zin in een drankje? Dan kunt u naar een van de uitgaansgelegenheden aan de boulevard gaan. Dus waar u ook naar op zoek bent, u vindt het tijdens een last minute Zwarte Zee.

Last minute vakantie Zwarte Zee

Elke badplaats aan de Zwarte Zee heeft zijn eigen charme en karakter. Kiest u voor rustige plaatsen om even bij te komen of gaat u helemaal los in het bruisende Sunny Beach? Corendon heeft genoeg keuze voor u. Vooral de kust aan de zuidkant van de Zwarte Zee heeft een mediterraan klimaat. Hier schijnt de zon in de warme zomermaanden gemiddeld 10 uur per dag en kunt u genieten van aangenaam warme droge zomers. In deze temperaturen kunt u natuurlijk een heerlijke duik in de Zwarte Zee of in het zwembad nemen voor verkoeling. Een belangrijke havenstad aan de Zwarte Zee is Varna. Een bezoek aan deze stad hoort dan ook echt tot een vakantie aan de Zwarte Zee, want u vindt hier ook het authentieke en schilderachtige Nessebar waar het lijkt of u een openluchtmuseum binnenstapt. Het is niet voor niks een van Europa’s oudste steden. Boek een van de last minutes Zwarte Zee voor een veelzijdige vakantie!

Goedkope last minute Zwarte Zee

Ontdek de knusse dorpjes waar de bevolking nog leeft als honderd jaar geleden. Proef de lekkerste lokale wijnen van een van de vele wijnvelden of maak een leuke boottocht over de Zwarte Zee. Bij Corendon zit u altijd goed tijdens een last minute Zwarte Zee. Bekijk ons gehele aanbod hieronder.

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.

Bekijk onze 28 promo’s in Bulgarije
Naar boven