Zonvakantie januari

Zonvakantie januari

Zonvakantie januari 2019

Na alle drukte van de feestdagen is het in januari verplicht bijkomen. Deze rustige maand brengt naast de saaie en donkere dagen vaak ook slecht weer met zich mee. Niet gek dat velen moeite hebben om hun draai weer te vinden. Maar wat helpt er nu beter tegen een januaridip dan een weekje zon? Hoog tijd om een vakantie naar een zonnig oord te boeken te boeken dus! Want dat het in België zulk slecht weer is, betekent gelukkig niet dat het in de rest van de wereld ook zo is. Ontdek snel waar u deze maand naartoe kunt en profiteer van een zeer scherpe prijs, want u reist buiten het hoogseizoen. Mooi meegenomen!

Perfecte vakantiebestemmingen in januari 2019

Of u nu gaat voor relaxen op het strand of voor cultuur, bij Corendon vindt u de perfecte vakantiebestemmingen voor een zonvakantie in januari. Ontvlucht het koude, gure weer en strijk neer op het exotische strand van Curaçao of Bonaire. Op deze prachtige Caribische eilanden is het áltijd zomer! Vrolijke, vriendelijke inwoners, gekleurde huisjes en een azuurblauwe zee. Het tegenovergestelde van thuis, dus uitstekend om er even tussenuit te zijn. Altijd al richting het werelddeel Afrika willen gaan? Dan is het zonnige januari de uitgelezen periode. Zo kunt u kiezen voor 1001-nacht in het sprookjesachtige Marokko, genieten in een Gambiaans resort of de kleurrijke onderwaterwereld van Egypte bewonderen. Liever een bestemming dichter bij huis? Geen enkel probleem, ook daar hebben we mooie accommodaties op diverse plekken. Binnen een paar uurtjes vliegen bent u bijvoorbeeld al in Portugal. Ook de Canarische Eilanden zijn snel bereikbaar. Wist u dat het hier eigenlijk het gehele jaar lekker weer is?

Waarom naar de zon in januari?

Dat u opkikkert van de vitamine D tijdens een zonvakantie in januari, is bekend. Dus waarom zou u niet op vakantie gaan? Turkije is een heerlijke zomerbestemming, maar ook in de winter is het er nog goed vertoeven. Aan de Turkse Rivièra kunt u in januari een dagje aan het verwarmde (binnen)zwembad uitstekend combineren met een cultureel uitstapje. Het is namelijk een stuk rustiger en de temperatuur is ideaal. De bevolking is gastvrij en de binnenlanden zijn zeer interessant om te bezoeken. Gaat u voor luxe, moderniteit en groots? Dan bent u helemaal op uw plek in Dubai. Zet een stap in een van de winkelcentra, bezoek het grootste aquarium van de wereld of eigenlijk… kijk gewoon omhoog. U snapt meteen hoe een sjeik zich voelt. In Dubai is altijd wat te doen. Ontdek Dubai-Stad en combineer uw stedentrip met een paar dagen aan het strand. Want ook hier is het uitstekend weer in januari.

Op vakantie in januari 2019

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod voor een zonvakantie in januari en geniet van een zonovergoten, ontspannen vakantie op een van onze vakantiebestemmingen.

Bekijk het volledige overzicht

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.